AMBOSELI SERENA SAFARI LODGE

Amboseli serena lodge

Amboseli serena lodge is gesitueerd dichtbij de Kilimanjaro berg midden in het hart van Amboseli National Park en de Maasai dalen. De afstand van Nairobi naar de lodge is ongeveer 250 km en duurt ongeveer 5 uur. Vanaf Mombasa duurt het ongeveer 9 uur, hiervoor geldt een rustig programma. Daarnaast kan er ook via de lucht worden gereisd naar de lodge. Vanaf Mombasa duurt dit ongeveer 1,5 uur en vanaf Nairobi ongeveer 45 minuten.

Amboseli Serena Lodge voorzieningen

De lodge bevat 92 kamers inclusief familie kamers en suites met balcon en prachtig uitzicht. Daarnaast bevat de lodge een zwembad, diner ruimte en een brug waaronder een riviertje stroomt van smeltwater van de Kilimanjaro.

In de lodge kun je een drankje doen in de avond bij het kampvuur waarbij je van de schoonheid van Afrika in de avond kunt genieten. Ook is er een mogelijkheid tot bush diners, Maasai dans optredens, natuur wandelingen met gids en vogelspotten.

Het personeel is goed getraint en vriendelijk en het lokale en internationale eten is geweldig. De lodge heeft een water bron die veel wilde dieren bezoeken om te drinken. Welkom in Kenia en geniet van het prachtige park, de wilde dieren en de geweldige safari!

Bài viết cùng chủ đề:

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.